• winnie
    #8
    nem kell ennyire irigykedned a sikeres emberekre. a sok bruhaha meg mosolygós arc meg kurvázásból ítélve itt valami bulvártúladagolás okozta gyűlölködés jelenik meg. tök fölösleges, jót nem tesz,

    1. a díjak arról szólnak, hogy a legjobb nyer. persze tök mindegy, hogy te hogy gondolod, attól még a mondandómnak nem fogtad a lényegét: attól, hogy egy hugh laurie sokkal jobb, mint heigl, még nem nyerheti meg a legjobb női mellékszereplő kategóriáját. scorsese sem tehet róla, hogy a legjobb filmjei évében mások is bitang jó filmeket készítettek, így nem nyert. és pont a tégla kellett a győzelemhez.

    de akkor te sem vitatod, hogy bryan cranston az elmúlt 3 évben jobb volt laurie-nál, valamint, hogy heiglnél abban az évadban nem volt jobb. ergó: mi a gond?

    2.: ennyire nem vagyok jártas a bulvárban, hogy ki, mikor, kit fogad, de azt tudom, hogy a gazdag emberek szeretnek a harmadik világbéli gyerekeken segíteni. főleg a jolie-félék, hisz ő az, aki ész nélkül utazik, nagyköveteskedik, jótékonykodik.