• caprine #37
    2.6 milliárd, jesszusom. Az kicsit fáj hogy maga az Avatar szót, ami egy nagyon speciális és vallási vonatkozású szó nem arra használják amit valójában jelent. Persze egészen pontosan csak az a 7 (egy ideje 8) ember tudja, akik azzá váltak.

    A "Túl a sövényen"-ből aminek nem rossz a sztorija, 1 jelenet volt amit annyira megcsináltak, hogy azt vagy 15x megnéztem, amikor a mokus kávét iszik és belassul minden, az eszméletlen volt.

    Egyébként mindig jöttök ezzel a sablonos sztori kifejezéssel. Én egy filmet sem ezért nézek meg (amugy se tudom előre), hanem a dumáért, a poénokért, a látványvilágért, az ötletekért, a hanghatásokért, és a színészi munkáért, effektíve szorakozási céllal nézek meg egy filmet, és kész. Nem akarok belőle jegyzeteket, vagy diplomamunkát írni! Az emberek 90-95% így van ezzel, a maradék meg menjen el művész meg mindenféle kosztümős filmeket nézni.

    Az oszkárról jut eszembe az OSCAR című film, mindenki csak a stalone változatra emlékszik, pedig a 70-es években volt egy francia változata (az amcsik azt másolták le) Loui De Funes-el, nagyságrendekkel jobb nála. Amit Loui De Funes leművel benne az zseniális.