civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • sirdond
    én is kezdtem most egyet a sok szigetesen, megint ghandival. hát nem betámadtak az oroszok és az arabok, de nem értem az oroszok miért, mert hajóúton is több turnre vannak. viszont eléggé gyanús volt, mert az arab odagyűjtötte az összes wgységét a szigetem köré. de jól megszívta, mert épp kész lettem az astronomy-val és volt egy megspórolt great scientist, mivel gondoltam,hogy támadni készül. azt elhasználtam egy free techre, amiből navigation lett, két városból gyorsan kihoztam 1-1 frigate-et, ami akkor tájt földön-vízen mindent aláz :) utána caravel-ek, mert elfogyott a vas és most már a a fővárosát ostromlom úgy, hogy az összes földi egységét szétbombáztam a tengeren :D
    egyébként még mindig nem akar békét kötni (most már nem is engedem), talán azt reméli,hogy a ruszkik megmentik a bőrét, akik egyébként még egyetlen egységet sem küldtek...

viszont, az oroszokról jut eszembe, kipróbáltam egy gyors játékban és az production és strategy res bónusz egész jó. kb szarásig lehet gyűjteni őket és utána meg elüzleteled arra,ami a népnek kell
    nem tudom mennyire életképes, de később biztos kipróbálom majd