• LowEnd
    #35
    "Beszéltek itt össze vissza számokról meg konkurenciáról. Közületek hányan látták a filmet? És most nem a sima mozis változatot értem, hanem az imaxosat.
    Mert én láttam. És aktuálisan ott tartok, hogy meg akarom nézni annyiszor, ahányszor csak lehet. Mert én nem vagyok mozi fan, de az állam padlót fogott az egész film alatt. Az imax valami iszonyat intenzívvé teszi az élményt, nem csak a 3d miatt, hanem a sokkal élesebb képe miatt is. Egyszerűen szó szerint benne vagy a filmben, az egész történetben."

    ez nagyon jó, végre valakinek a történet is tetszett, nem csak a látványról ír :)

    életem egyik nagy csalódása volt az avatar, komolyan mondom, inkább verjenek meg egy jó nagy furkósbottal, mint hogy be kelljen rá még egyszer ülnöm. (és én is ott voltam a premier előtti éjféli előadáson az imax-ban)

    Ennyire már rég untam filmet. Most elmondhatnám, hogy "oké, de a látvány szép volt"... de még az sem volt képes "belerántani" a filmbe. Picit olyan volt, mint Boris Vallejo festményeket nézegetni: egy pár percig hű, meg ha, de két órán át felér egy kínzással.

    A történet fordulatai meg... khm.... na de a kislányomnak tetszett, jobban mint a madagaszkár karácsonya. Oké, én már nem vagyok célközönség.

    Magamban morgok: miért nem csinálnak filmet húszon túliaknak ezzel a technikával? Pfff...

    A szamáremberes duma nekem se jött be, csakúgy, mint a Star Wars-os nyúlember fikázás, de megértem a cikkíró frusztrációját.

    Az Avatar az én szememben egy komoly pénzből és megfelelő marketinggel összerakott iparosmunka - nem több.

    Természetesen lesz hát folytatás... Mivel a pénzről szól a moziüzlet. Mi mást hittetek?