• GregSB
    Vicces hogy a másnaposság kezeléséről van szó, pedig meg is lehet előzni. Most szilveszterkor csak kerítésszaggató házipálinkát ittam. Előtte jól bekajáltam, meg ittam 1-2 sört is, utánna csak HP. Elég csúnyán berúgtam, a végén már mozogni alig bírtam, erre mire keltem fel pénteken? Fejfájás semmi, dehidratált voltam, sok vizet ittam és egész nap semmi bajom nem volt.

Ehhez képest már nem egyszer előfordult, hogy szórakozóhelyen sört + rövidet ittam - kissebb mennyiségben mint szilveszterkor -, másnap meg mosott kaka voltam, hasogatott a fejem és hányingerem volt egész nap... nyilván az olcsóbb, szar minőségű, adalékanyagokkal teli pia miatt, ami mégjobban megfekteti a szervezetet.

Szóval én ha tehetem akkor mostantól csakis minőségi piát fogok venni.

A sok "le az alkohollal és drogokkal" ember pedig olyan dolog ellen tiltakozik, ami az emberiség kultúrájának már több ezer éve része. Még a természettel a legmagasabb szinten együtt élő dél-amerikai törzsek is mérgezték magukat különböző növényekkel és békák mérgével alkalmanként. Ha ésszel csinálja az ember, akkor nem lesz semmi baja, nem szabad a rabjává válni és rászokni. Van akinek ez nehézsget okoz, de csak ezért betiltani? Teljesen felesleges lenne, illegálisan ugyanúgy hozzá lehetne majd jutni mindig...