• djhambi
    #111
    Megpróbáltál olyan embrnek beállítani, aki elítél valakit egy tulajdonsága miatt. Tulajdonság és tulajdonság között is van külnbség. Tudod, még senki sem lett politikus a bőrszínével, senki sem került hatalomra csupán a vallási hovatartozása miatt. Én azt az embert a tettei alapján ítélel meg. És hoztam számos példát, és ha szemfüles és nyitott vagy, talán te is észreveszel párat.

    Úgy érzem, nem értetted meg a mondanivalóm lényegét, javaslom, olvasd el a hozzászólásomat még egyszer, részletesebben. Külön ajánlom figyelmedbe azon mondatomat, mikor leírtam, hogy a világon semmi sem fekete-fehér, ezért nem ítélem el Orbán Viktort, csak politikai és közéleti munkásságát, lehet, hogy emellett jó családapa, vagy nagyszerű festő, nem tudahtom, de nem is véleményeztem. Miért sarkítod ki a szavaimat? Nem szedek gyógyszert, csak vitaminokat.

    Ugyaniyen fekete-fehérre festett marhaság, hogy az előző rendszert teljesen elítéljük. Ezért van az, hogy Európa egyik legjobb oktatási rendszerét szétverték a nemes rendszerváltóink. Miért volt baj, hogy a televízóban oktatták az embereket a KRESZ-re és a baleset-megelőzésre? Hogy nem volt szennyes akkor a munka, tinédzser korban megtanulták, hogy a kétkezi építő munka nemes? Azért ezeket fel lehet sorolni a sok rossz mellett is. (Egyházüldözés, popaganda, ...) Az emberek nem veszik a fáradtságot a gondolkodásra, ezért leegyszerűsítik a világot jóra meg rosszra, feketére és fehérre. Közben kifakul, elvesznek a színek, és hamis képet látunk.

    Az a baj, hogy a kvantálás során elveszik az információ nagyja.