• krajcsovszkig
    És a dohányosok elfogadják, hogy a mocskos füstjük bassza az orrom és nem akarom szagolni? Nem. A dohányosokat érdekelte, hogy miattuk a legjobb arc nagyapám 55 évesen meghalt tüdőrákban, úgy, hogy nem is ismerhettem? Nem. Kiírta az irodába, hogy dohányozni tilos, ők pedig kiröhögték, kicsúfolták, és direkt az arcába fújták a füstöt, mert jó vicc volt. Hát tényleg... Ha a dohányosok nem tolerálják mások egészséghez való jogát, én sem fogom tolerálni őket. Olyanok, mint a legalja cigányok, sőt, még rosszabb, mert többen vannak.
    Dobja nekem a koncot a cikk szerinted? Szerinted nekem jól esik, hogy ilyeneket kell "csócsálnom"? Hát pedig nem. Csak én gondolkodni is szoktam, és olyankor rájövök, hogy azért tart itt az emberiség, mert ilyen tagjai is vannak, meg olyanok, mint Te, akik védik őket. Én nem tartom magam intoleránsnak, egyszerűen kifejtettem a véleményemet. Tudom, hogy sok probléma miatt nem lenne megvalósítható, tudom, hogy úgy sem lenne igazságos, de igazságosabb lenne mint most, az biztos.
    Úgyhogy légyszíves ne engem fikázzál itt, inkább bannold ki magad az életből, mert biztos van, akit meg Te idegesítesz. Légyszíves.