Ahoy#125
Igen ez mind szép és jó... De akkor mi a megoldás? Tudsz megoldást a cigánykérdésre? NEM. Senki nem tud, mert nincs megoldás. Majd akkor rájössz, amikor véresre verik az arcod a sikátorba, hogy hoppá! Én nem vagyok erőszakos, ők meg igen? Miért lesznek egyre erőszakosabbak? Mert nekik mindent szabad? Nincs retorzió?
Ezek semmiből sem értenek, csak egy jó nagy verésről, mivel sok közülök állati szinten leledzik, be kell idomítani őket. Tudom ez szörnyen hangzik, de egyszerűen nincs más megoldás erre. Vagy tűrd el a növekvő agressziót! A többséggel,kemény rendőri erővel nem mernek szembeszállni. Ha előzőeket olvastad, nem a szélsőjobbos kivonulós gárdista parádéra gondolok, mert az ellen jogalapjuk van fellépni. Gyors kezdete lenne a polgárháborúnak, amikor is valszeg neked meg nekem fog folyni a vérünk.
Ám ha egy erőskezű rendőrség létezik, akik elfogják a rabló cigányt, és mondjuk elverik a sarkon, "Ha méghegyszer meglátunk itt.. ugyan ezt kapod"... Kiderül? És? Max eltussoják. A putritelepekre havonta egyszer vonuljon ki egy kommandóscsoport éjjelente, ha bűneset történik néha néha verések beleférnek. Egyből megtanulják hogy hol a helyük. Intézkedő rendőr ellen fellépő bűnöző cigány? Jogos fegyverhasználat, agyonlövi és kész. Nem tellne bele fél év és mint a kisangyalok úgy viselkednének.
Segélyt közmunkához kötni, minden esetben. Rászoktatni, idomítani őket a munkára, meglátod annyi kis munka van amit meg lehetne csinálni. Gazolás, növények stb. Volt példa egy polgármester segélyt közmunkához kötötte, szépen lassan rászoktak a munkára, és még a falu is egyre szebb lett!
A bűnözőket meg likvidálni kell, ahogy a rákos sejtetek is elpusztítja a szervezet.