• Pio
    Aki azt hiszi, hogy a Ubisoft DRM azért lett fail, mert az Ubisoft nem készült fel a sok vásárlóra téved.
    A probléma az volt, hogy idióta ovis hülyegyerekek DDoS támadást indítottak a Ubisoft ellen és ez terhelte túl a szervereket.
    Magyarul ismét megmutatta a wareztársadalom, hogy nem szimplán nem szeretnének fizetni a játékokért, hanem ott tesznek keresztbe azoknak, akik esetleg pénzt is szeretnének a munkájukért, ahol tudnak. Csak azt nem értik meg, hoyg ennek az eredménye az lesz, hogy nem is fognak PCre játékot kiadni és nem lesz mit lewarezolni sem.

Tehát a Ubisoft nem tehetett erről, ők fel voltak készülve csak erre esetleg nem számítottak. Ha egy bankba betörnek a bankrablók akkor se hiszem, hogy bárki is a bankot kezdené el hibáztatni, ha nem tud azonnal bemenni ügyet intézni.

Ennek ellenére felajánlottak minden egyes új DRM-mel ellátott játékot vásárlónak egyet az alábbiak közül:
    Tom Clancy's HAWX
    Tom Clancy's EndWar
    Shaun White's Snowboarding
    Prince of Persia 2008
    Heroes over Europe
    Illetve a normál Assassin's Creed 2 vásárlók kérhették, hogy goldra váltsák a játékukat.

Én egyik játékot se vettem meg eredetiben, nem fűződik semmilyen üzleti érdekem hozzájuk, de azért én úgy érzem, hogy mi warezosok saját magunk alatt vágjuk a fát az ilyen megmozdulásokkal...