• zkas
    Nah végigvittem :)
    8 óra alatt meg voltam vele úgy, hogy minden vázát összetörtem és minden ellenfelet kivégeztem. Tehát kicsit sem siettem.

Végeredményben:

Játékélmény: 50/43 Én nagyon jól el szórakoztam vele. Majdnem minden percét élveztem. Tetszett, hogy sok ellenfél van, sokféle képpen lehetett őket kivégezni. Főleg a rugdosás volt a tetszetős az elején.
    Ami viszont negatívum, hogy a főellenségeket könnyű legyőzni. Semmi nehézséget nem okozott. Ezért is pontoztam le picit. Akik játszottak a T2T-vel szerintem emlékeznek az óriásra. Nah én ilyet vártam itt is. Azt élvezet volt megölni, de itt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vágod a lábát aztán ennyi, a legvégén meg közel maradsz és vágod amikor tudod, semmi technika nem kellett hozzá.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viszont a játék végén, amikor szétbomlik minden és madarakon illetve a levegőben repülő építménymaradékokon kell harcolni az nagyon ütött.

Az ugrabugra részben is vannak kihívások (nem nagyok), de amikor 3 dolgot kell jól időzíteni egyszerre, az jó érzéssel tölti el az embert.
    A logikai részek egyáltalán nem nehezek, sőt...de ez számomra nem volt nagy baj.

Grafika: 25/22 Néhány apróbb elem nem tetszett csak, de a látvány engem meggyőzött.

Hangok: 15/13 Főleg a játék vége felé fogott meg nagyon a zene. Nagyon eltalálták szerintem. A szinkronhangokkal sincs probléma. Az ugrás és egyéb hangok is rendben vannak.

Szavatosság: 5/3 Sajnos a rövid játékidő miatt nem fog sokáig lefoglalni minket a játék, de biztos vagyok benne, hogy legalább egyszer még újra végigjátszom és néha kaszabolni is fogok a külön harc részben.

szerintem: 5/5 Ajánlani tudom mindenkinek. Egy végigjátszást mindenképp megér.

[b]összesen: 100/86[b] Aki szereti a szériát, annak ez a rész is be fog jönni. Minden benne van ebben a játékban, ami egy jó Prince of Persiához kell.
    Jó szórakozást mindenkinek. PC-sek, fel a fejjel. 1 hónap és jön nektek is :).