• halgatyó
    #139
    A másik út ami az emberiség előtt áll, az a mostani zavaros és sehová se vezető, a népeket elnyomó, és végül a hatalmon levők pusztulását okozó út. Az út a mocsárba.

    Technikai téren a megújuló energiaforrások erőszakolása a társadalomra, ami 10% körül az energetikai rendszerek gyakori összeomlását vonja maga után. Lesznek áramszünetek, aztán minden, ami az áramhoz kötődik: vízszünet mert azt villanymotor nyomja a csőbe a túlvégen, de a telefonok se működnek áram nélkül.

    Egy ilyen bizonytalan és szegényes elektromos rendszerre nem lehet ráépíteni az ipar egészét, a közlekedés-szállítást, ígyhát marad minden a jó öreg benzin és diesel olaj alapon.

    A műanyaghulladék mennyisége növekedni fog, valószínűleg egyre nagyobb részét égetik el. A városokban a közlekedés egyre katasztrofálisabb lesz -- no NEM AZ AUTÓK MIATT, hanem a tömegközlekedés teljes alkalmatlansága miatt. A fizetőparkolási zónák előbb-utónn elérik a városok majd a falvak és községek szélső határát, az autósok a tengernyi macera és fokozódó anyagi ellehetetlenülés miatt egyre kevesebben lesznek.
    30 év múlva már csak a kiválasztotaknak lesz autójuk, a többiek 4-kor kelnek, hogy beérjenek a munkába. A kiválasztottak nagy-nagy ívben le fogják szarni, hogy az emberek hogyan élnek.
    Lent, az alsó népcsoportok egymást fogják gyilkolászni, ezt is leszarják a kiválasztottak, ők -- kevesen -- őrzőtt külön lakónegyedekben fognak lakni.

    ha már 100 éve a gyengeelméjűek és a genetikai hulladék 10 gyereket gyárt, az intelligencia pedig egyet, akkor jelentősen meg fog változni az emberiség átlagos és általános értelmi színvonala.

    Jelenleg a kamatos-kamatra épülő hiutelpénz segítségével szivattyúzzák át a vagyon a reálszférából a kiválszatottak csúcsán álló hatalmi struktúra vagyonába. ÁM EZ A VAGYON 20-30 ÉVEN BELÜL ELFOGY.
    Akkor lesz majd igazi és mindenre kiterjedő válság, nem olyan apró, mesterségesen kreált pénzügyi szivattyúk, mint az eddigiek.
    És ekkor azok, akik az emberiség sírját eddig ásták, egymásnak fognak esni. Ahogy történt ez már számtalan esetben, amikor elfogyott a konc.

    Hosszabb távon egy genetikailag degenerált, kis létszámú emberiség fog tengődni egy hatalmas hulladékhegy tetején.

    Ez a kicsi emberiség SOHA TÖBBÉ NEM TUD MEGINDULNI A FEJLŐDÉS ÚTJÁN! Miért?
    Nos gondoljunk vissza a többezer -- több tízezer évvel ezelőtti világra! Amikor először észrevették a tábortűz hamuja alatt a kiolvadt rezet! És jött a rézkorszak. Aztán a vaskorszak. Voltak a földfelszínhez közeli olajlelőhelyek, elkezdték bányászni a fekete aranyat.
    Ez az idő már a múlté!!! Nincsenek többé földfelszíbhez közeli nyersanyagok.
    A nagy összeomlás után vegetáló emberiség nem lesz több rézkorszaka, nem lesz vas és olaj, és semmi sem!

    Most rettebtően elnagyolva írtam le. Nem szóltam az agykutatások eredményeinek az alkalmazásáról, amely a központio hatalom stabilitását növeli (micsoda stabilitás ez! Az iszonyat stabilitása!) Nem írtam az élet (jelentős) meghosszabításának esetleges hatásairól ami a központi hatalom időbeli tartamát igebcsak meghosszabbítaná... jaj.