Fájó szível, szerelmesen mit tegyek?
  • carterx
    Na most kísértem haza őket,vagyis az anyósékhoz.
    Beszélgettünk és azt mondta hogy az lenne neki a legjobb ha egyedül elmehetne valahova és kitudna kapcsolni.
    Egyfolytában azokon a dolgokon agyal hogy mit hogy kéne csinálni,minek mi lenne a vége,stb.
    Akármit is kérdezek tőle,mindig ez a válasz: " Majd meglátjuk "
    Ezzel a válaszával teljesen ki tud akasztani,meg hogy " Jó ", de ezt olyan cinikusan mondja.Szerintem most ő élvezi hogy engem gyilkolhat,mert látja és tudja hogy mennyire kínoz ezzel.
    Nem mond semmi biztatót,megnyugtatót,amitől egy kicsit könnyebben viselném a magányt.Ma már azt mondta birjam már ki ezt a hetet :(
    Eddig pár nap volt,már 1-HÉT.Mi lesz még ebből emberek???!!!
    Ahogy hallom a szavaiból és látom rajta,ha rajta múlik akkor nagyon elhúzná.
    Egyébként tök jól elvoltam egész nap a fiammal,rengeteget bringáztunk,igaz napszúrást kaptam mert pont a legmelegebbe kellett menni,ez volt a kívánsága.Aztán ithon társasoztunk,pizzáztunk,stb.
    Szegény kisfiam már azt hitte hogy holnap ha hozza az anyja akkor már itt is maradnak végleg,de el lett szomorítva szegényke.Mondtam neki beszélj anyával hogy gyorsan döntsön mert lassan vége a nyáriszünetnek.
    Nem kellett volna??

Na majd írtok ha ráértek.Ugye hülye vagyok kicsit?