Secondorb
  • greg benz
    #1
    Sziasztok!

    Bizonyára jópáran ismeritek ezt a böngészős játékot,én pár hete ismertem meg,nekem nagyon bejött. A Simcity-hez és a Travianhoz tudnám leginkább hasonlítani leginkább.
    Pár sor a játékról:

    "A közeljövoben…
    A föld túlnépesedett, kimerüloben az eroforrásai, ezért mindenki arra készül, hogy más bolygókon próbáljon szerencsét. A technikai fejlodés azonban szerencsére lehetové tette, hogy a tudósok új, lakható bolygókat fedezzenek fel, amelyekre korszeru urhajókkal és teleportok segítségével telepesek érkezhessenek. A földlakók új bolygókat tesznek lakhatóvá és urhajóikon egyre többen érkeznek, hogy kolóniákat alapítsanak. Ezeken a bolygókon viszont a földinél keményebb az élet, aminek a feltételeit meg kell teremteni. Növényzetet kell ültetni, bányákat kell építeni, településeket kell alapítani, infrastruktúrát kell kiépíteni, vizet kell találni, stb. A játékosok irányításával az új bolygókon új városok születnek, melyek teljesen a tulajdonosuk ízlése és lehetoségei szerint épülnek. A városok építését végezhetjük egyedül, de segítenek benne a többi játékosok is, de pénzért kérhetünk segítséget a földrol is. A játék során a virtuális énünk segítségével van lehetoségünk az új bolygón élni. A megjelenésünket magunk alakíthatjuk ki, a tárgyainkat magunk szerezhetjük vagy vásárolhatjuk meg. A környezetünket is magunknak kell kialakítani, de megtekinthetjük mások településeit, épületeit is.
    Egy adott települést kialakíthat több játékos is együttesen, de mindenki építhet önállóan is, illetve csoportokba szervezodve közösségek is kialakíthatók."



    Az én városom így fest most:)


    Remélem sikerült pár emberke érdeklődését felkelteni,akit érdekel a játék az itt tud regisztrálni