Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
  • Zsolti9014
    Egyetértek.

Én Fiat Unóval kezdtem, most régi Swiftem van, és valójában a régi autók formavilága jobban tetszik, mint a maiaké (most itt nem pont a Suzukira értem). Persze az újak közt is vannak szépek.

Ladákat is imádom, E30-as BMW az álmom, meg Audi Coupe. :)

Jenc:
    sokan írják, hogy akinek a jogsi+autóra+átírásra elmegy a pénze, ne vegyen. Hát, nem teljesen értek egyet ezzel. Ez azért ebben a formában kb. 500 eFt-nál tart, azután sajnos ma Magyarországon kevés embernek marad pénze.

Ellenben a biztosítás/adó/tankolás nem egyszeri nagyösszegű kiadás, ki lehet gazdálkodni (persze a tankolást egyre nehezebb).

Illetve, hogy használtautót akármit vesz az ember, arra költeni kell...Na jó, igaz, kell, de az marhaság, hogy olcsón (300 eFt alatt) csak szart lehet venni. '94-es Swiftembe a kötelezőkön kívül SEMMIT nem kellett cserélni.

És ha fiatalon kezded, legalább elindul a bónuszod is, meg vezetni is megtanulsz. Csak ésszel kell...

Persze mielőtt félreértenek, azzal én sem értek egyet, ha valaki bontószökevénnyel közlekedik, meg 5 évente cserél olajat.