Dead Space 2
  • The Protector
    Nah.Nem sietős,hanem kiélvező módban végigvittem a játékot.Nekem majdnem 8órát tett ki a végigjátszás.

Nekem baromira tetszett a játék.Mostanában nem nagyon voltak jó folytatások szóval vegyes érzelmekkel fogtam neki a játékhoz.Összességében baromira tetszett.Eszméletlenül jó kis játékot hoztak össze.Az előző rész hibáit nagyjából kijavították és annyira nem kiszámítható a sztori sem.
    Fegyverek."sajnos" azokkal a fegyverekkel vittem végig ezt is mint az 1-et.A plazmavágó most is alapfegyvernek számít,mellé még a géppuskát tettem be(nem tudom a nevét,aminek a specialja robbanó gránát).Nagyon tetszettek leírások alapján a fegyverek de egy zsidó vagyok és az ilyen játékokban rohadtul spórolok.A végén vettem meg a javelin gunt mivel az ilyen dárdás szögelő cuccok minden játékban a kedvenceim közé tartoznak.
    A Grafika sokat változott,előnyére.
    Az viszont biztos,hogy az első fejezet sokkal szebb mint az utána következőek mivel itt kell megfogni a játékost.Ami viszont nem tetszett,hogy rengeteg tárgy és helyszín(vége felé inkább),nagyon elnagyolva voltak megrajzolva.Nekem nem gond az ha van pár alacsonyabb textúra,de ordítóan csúnya volt egy-két dolog.Aminek viszont szépnek kellett lennie az nagyon szép is volt.Grafikába sokat fejlődött az egyhez képest és az optimalizáció is jóra sikeredett bár nem mondható se erősnek se gyengének a gépem.

Hangok terén is sokat fejlődött a játék.Sokkal tisztábbak voltak a szörnyek hangjai és jobban ki voltak keverve és masterelve.Hangok terén 10/10 bár egy ilyen játéknál az egyik legfontosabb dolog.Próbálj meg egy horrort vagy mint esetünkben egy túlélő horrort hang nélkül játszani.Kevésbé félelmetes.
    Külön felhívnám a figyelmet a robbanó "zsákot" cipelő figurára.Az ő hangját imádtam.:)

Irányítás terén sokat finomodott a játék.Érzékenyebb az egér és pontosabb az irányítás is.

A szinkronok rendben voltak.Kevés játékot tudnék mondani ahol ennyire klafa a hangja a főhősnek.Talán Gordon Freeman:)

Az újítás mint a repülés is eléggé izgalmas volt

A sztori bővelkedi fordulatokban de azért nagyjából lehetett számítani dolgokra előre.

Összességében én nagyon elégedett vagyok,egy méltó folytatása az elődjének.