• Atisz #310821
    Már bocs, de azok oltják a legjobban most ezt a játékot, akik nem játszottak a RE 2 remakejével sem, ami szintén nem sokkal hosszabb, mint 10-15 óra, sőt a nyominger speedrunosok akár 2 óra alatt is végigszaladnak rajta - ami mondjuk a Capcom "bűne" mert csak az időért kapsz pontot, szörnyek megöléséért titkok felkutatásáért semmit).
    Nem szabad elfeledni, hogy itt nincs tintapatron (végre!), amit már a 4. részben elhagytak és a 2. részben csak a nosztalgia miatt hozták vissza, amivel sok időt megspórolunk (vagy ha úgy tetszik "rövidebb lett a játékidő").
    Az árról csak annyit, hogy steam-es ismerőseim közül csak egyvalaki (mármint rajtam kívül) vásárolta meg a Fanatical-on keresztül (jelzem: a kód abban a pillanatban elérhető volt, ahogy a steam-en megjelent a játék), ahol 20% kedvezményt adtak rá, ami egy igen komoly kedvezmény egy zsírúj játékhoz képest.

    #310820
    Miért ne tudnál? Sokkal könnyebb mint annak idején a klasszikus "tank irányítású" részek... persze ne hardcore-on nyomd, mert ott a 2. harapás már halálos, de az sem olyan vészes, ha be tudod osztani a lőszert.
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.04.04. 10:21:25