• narumon
    #17
    Szerintem pedig egyértelműen a letöltés. Mi tavaly november körül néztük meg letöltött formában és mivel nagyon jó volt, így gyakorlatilag az összes haver is leszedte és megnézte (a jó film terjed ugye). Egyébként ahonnan én leszedtem az egy külföldi torrentoldal és többezer letöltés volt rá csak novemberben. Persze ebben benne van külföldiektől kezdve mindenki, dehát ne gondold már, hogy magyar ember magyar torrentoldalról tölthet csak. Ráadásként nem kamerás verzió volt (mi pl olyat életben meg nem néznénk, el sem hiszem, hogy valaki képes rá és mégis).
    Az Indy4-ből konkrétan kurvasok volt a letöltést, de én nem egy olyan embert ismerek aki letöltötte oszt a szar minőség (kamera ugye) miatt utána moziban kötött ki. Én meg elvből moziban nézem azokat a filmeket amik érdekelnek. A Taken is ilyen lett volna, ha tavaly decemberben mondjuk itthon is bemutatják.

    Amerika ebben az esetben meg azért szar példá mert ugye európai filmről beszélünk, és ott alig alig hallottak róla a mediakampány előtt, tehát nem is generálhatott sok letöltőt.