• winnie
    #12
    persze, sok helyen ment már tavaly, majdnem egész európában és az igazadat alátám,asztandó a pár hetes német és osztrák premier sem lett nagy siker. (csak hogy magam ellen érveljek.)

    de.

    (nyilván felesleges érvelni, mert senki nem meggyőzhető, és van aki tényleg megvan győződve arról, hogy 10 millió letöltő országa vagyunk meg bebeszéli magának, hogy a warezelő elmenne moziba. nem. direkt csináltunk erről szavazásokat és kiderült, hogy a warezelő egyszerre türelmes és nem. nem megy moziba (76% - nem reprezentatív), kivár, de ha valami friss kamerás kijön warezben, akkor nem bír magával.

    csakhogy a "mindenki letöltötte" arc nem gondolkodik, hogy 1. egy csomó olyan film van, ami nagy siker annak ellenére, hogy fél éves késéssel mutatják be, 2. hogy melyek a leginkább letöltöttebb filmek.

    na? hát azok, amelyek 0 nap késéssel jönnek el a magyar mozikba. akkor miért a késéssel érvelsz? indy4 warez? hulk 2 warez? durva letöltési csúcsok, pedig nem R6 volt. bármelyik tavalyi világpremier? de még a nemrég pár hét lauffal bemutatott gagyi kamerás marley meg ént vagy nem kellesz eléggét (amelyek végképp nem a warezbagázst veszik célba) mennyivel többen leszedték, mint a takent.

    csökkenti a warez a mozinézettséget, de közel sem annyira számottevően, mint pár ember hiszi. és biztos, hogy nem az számít, hogy hány hónapos a késés.

    ezt kellene a témában. érvelni. adatokkal vagy példákkal, mert azzal, hogy "persze, warez" nem jutunk sehova. egy random fórumita nem gondolhatja, hogy a forgalmazó nincs tisztában a warezzel és direkt késlelteti a premiert...