• Ruley
    Ja, hogy a "hivatalos fórumon", ez a része nem esett le, valamiért azt hittem az itteni cikk-kommentekről beszélsz.

Azt én írtam, ez után, csak az időznás hülyeség miatt van korábbi dátuma.
    Bizonyítékként feketével szignóztam is hogy "Ruley".

Fbn Lx:
    A kommentek között már említettem ezt az elméletem, de nem akartam nagyon erőltetni, viszont annyira kihangsúlyoztad ezt a "bűnbeesés" dolgot, hogy muszály:

Nagy Legvége Spoiler:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A fehér ruhás lány. Mondanak róla olyasmit hogy ő a többi lány "összege", vagy ő a vadász a meséből, vagy a farkas. ezt megtoldanám a saját elméletemmel: Ő Jézus.
    Szinte biztos vagyok benne hogy ebben a saját vallásos gondolkodásmódom befolyásol, de akkor is teljesen egyértelműnek tűnik.
    A fehér ruha már a Bibliában is szerepel metaforikusan, de filmekben, egyéb médiákban gyakran szó szerint is így ábrázolják.

A játékot a gyermekkor--->felnőtté válás folyamatot tényleg mintha egy "bűnbeesésként" ábrázolná.
    Ugyanezt a metaforát is használja a Biblia: "ha meg nem tértek és olyanok nem lesztek mint a kis gyermekek, semmiképen nem mentek be a mennyeknek országába."

Egy egyszerű szabály van és azt meg kell szegned.
    Ne térj le az ösvényről/ne egyél arról a fáról
    A fehér ruhás lány az aki bármikor képes visszavezetni a helyes ösvényre, de nem kényszerít.
    Végül maga is leszáll közénk, a korábbi transzcendens állapota helyett végigjárja az ösvényt, és a bűnbeesés utáni világot, annak ellenére hogy ő nem eshet bűnbe, nem is képes eltévedni az ösvényről.

A leghatásosabb az utolsó jelenet volt, ahogy ott állt, és nézett, a fehér ruhája összevérezve, a vérrel "amely sokakért kiontatik bűnöknek bocsánatára"

Plusz egy apró érdekesség, a népmesei hagyományokhoz visszatérve: Mi a farkas ellentétpárja?
    Pontosan. A Bárány.