12149940121232355297.jpg
  • czihaki
    hiper fizikus -erre számolgathatnának a fizikusok az ítéletnapig is,mert ezt csak logikával lehet megmagyarázni na és a ha pontosan ismernék a saját bolygójukat energetikailag-- de még a Föld belső anyagának fizikai változásait se ismerik a belső valódi szerkezetéről pedig kitalációkat tanítanak. a Magról pedig végképp nem tudnak semmit legfeljebb annyit hogy a lesugárzott sugarakat eltereli magától - de hogy miért arról fogalmuk sincs. Mint írtam neked más cím alatt, látod erre fordítottam majd nem 20 év kutatásom. Megismerni a test életét, halálát, majd a Földünk felszínét és a belsejét egészen a Magig, hogy rájöhessek miképp keletkezett ez a csodálatos, sok színű, fantasztikus élet a közönséges anyagból.-- S a legmegdöbbentőbb dolog a kutatásom végén ért, amikor szó szerint belebotlottam a Teremtők valódi gigantikus nagyságába, amit csak fizikai energiáknak vettem- amikor olyan történéseket éltünk át miattam a férjemmel, hogy szegény bigott babonás vallásosként kimenekült az országból is fel az Észak német tengerparti városig.-- Ott a történés megismétlődött ami egész úton szintén megtörtént- így iszonyú haraggal a legocsmányabb szavakkal leüvöltöttem Istent mondván, "ha létezel egyáltalán transzcendens létezőként!" akkor itt vagyok üss agyon, de a drága férjem ne félemlítsd meg többé!!! S ezt követő hajnalban kirántotta a lelkemet fel a felhők feletti Térbe-- Életem legcsodálatosabb élménye volt. Mindig nagyon boldog voltam a férjemmel, de azt a boldogság érzést amit a ,lelkemre ért sugárzása ébresztett olyan boldogságérzést soha nem éreztem életem során!! Istennek nevezett, az nem egyéb, mint a csodálatos Földünknek Szellemi LÉLEK energiája,== a magnetoszférának nevezett Fehér energia.