12149940121232355297.jpg
  • High end PC #184
    Nemár, ezt nem mondhatod komolyan. A Földön volt egy civilizáció az emberi előtt, akik elérték az űrkorszakot és továbbálltak? Ugye ilyen butaságokat nem beszélünk ám. :)

    A Homo sapiens sapiens közel 200 ezer éve jelent meg a Földön tudomásom szerint. Ettől kezdve a régészeti letetek alapján nagyjábból lekövethető az evolúciós fejlődése napjainkig -tudomásom szerint.

    Ha ez igaz lenne, hogy előtte volt egy űrkorszakot elérő faj a bolygónkon, ahhoz óriási iparosodásnak kellett volna bekövetkeznie a bolygó nagy részén, nyersanyagokat kellett volna kinyerni, fosszilis energiahordozókat, hihetetlenül nagy tudományos és technikai fejlődésnek, és városodásnak kellett volna végbemennie, amik mind nyomot hagytak volna a Földön, amiket nem lehet csak úgy eltűntetni még készakarva sem, nyomot hagytak volna, folyamatosan ásnánk ki az előttünk lévő civilizáció technológiáját és eszközeit a föld alól, képzel el, hogy ha a mai emberiség csak úgy tovább állna a bolygóról (amit nem tud megtenni még talán a távoli jövőben sem), de játszunk el a gondolattal, hogy ha tovább állna, akkor mennyi nyoma maradna az ittlétünknek még millió évek múltán is. Ezeket nem lehet csak úgy eltörölni.

    Szóval a Sci-fi és vallásos elemek összemosódását tegyük félre légyszíves, vagy meséld ezeket egy komolytalanabb topikban.