12149940121232355297.jpg
  • dronkZero
    #181
    "de ha nincs hited rá és tudományos, régészeti magyarázatokat sem hiszed el..néhány valóban fikció még,míg egy újjabb felfedezés nem igazolja.
    akkor mi légyen?"

    Nehéz azt mondani, hogy "nem tudjuk"? Tényleg feltétlenül szükséges állást foglalni, mikor szinte biztos, hogy tévedsz (tekintve, hogy kevés az információ)?
    Ez a másik fele a "hitetlenségemnek", amiről pontosan 0 információnk van, úgy az emberiség egészének, arról ne akarja már nekem senki bemesélni, hogy ő tudja, tutira biztosan.
    Az ilyenekből jön az, hogy "jaj, hát azt nem úgy kell értelmezni" dolog, ami meg aztán tényleg a legalja az érveléstechnikáknak... Én azon vigyorgok, ahogy Isten meg az angyalai menekülnek előlünk. Először csak a felhők fölött (ahová nagyjából az Olyposzról menekült), aztán ki, messzire, ma meg már fekete lyukak belsejébe, vagy másik dimenzióba száműztük...

    "csak egy kézzelfogható csk1 csillagkapú győzne meg?"

    Mindenesetre egy darab faragott kő nem.
    Itt van például ez az őskori termékenység idol:

    Természetesen ez csak tipp, hogy termékenység-szobrocska. Lehet rá azt mondani, hogy az őskorban humanoid, de extrém módon dús méretekkel rendelkező faj látogatta meg az őseinket?
    Kb ennyire tudom komolyan venni ezeket a szobrokat, mint "bizonyítékot".