• NEXUS6
    #24
    Egyrészt totálisan egyetértek ezekkel amiket írsz, az anyaság szentségéről meg minden.
    De marhára nem így nézem a dolgokat, mert nem rakok ki magamról ilyen képeket, meg az ismerőseim sem, eszembe nem jutna, ezért nem zavar, ha mások csinálják.

    Főleg, mert már így is tele az egész net ilyen képekkel!!!

    Nagyjából ugyan az a szitu mint pl. a Szószpark címú rajzfilm sorozatnál, amit a magam részéről bírok, bár az elején én is azt gondoltam, hogy na ezt azért nem kéne.
    De miért is ne? Én ilyen vagyok, mint bármelyikük is a rajzfilmen? Szerintem nem, illetve, hát azért néhány részben talán.;)))
    Még is szórakoztató a film, és szórakoztató más emberekkel megismerkedni, olyanokkal is akik talán taszítanak is valamennyire, mert nem akarom őket az ágyamba cipelni és nem akarom azt sem, hogy közelebb kerüljenek hozzám, mint amit pl az internet lehetővé tesz.

    Amúgy a mondással ellentétben ANYA nem csak egy van! Anya az egész nap pucéran a Kalahári sivatagban rohangáló tizenéves 6 gyerekes, de a lekiekben teljesen ártatlan leányanya is, meg a fogatlan 20 évesen kiöregedett cigánykúrva is, és ANYA az unatkozó amerikai háziasszonyka is. És ha a netre felrakják a képeiket, akkor igen, először zavarba fogok jönni, de nem követelem habzó szájjal a nép és az EMBERISÉG nevében, hogy tüntessék el azt a mocskot.

    Talán pont azért, mert lehet, hogy meg sem nézem.