A radikális állatvédők orrot törnek egy kiskutyáért.
  • Kenny85
    Félig-meddig Bonfire írására reagálva de nem nyomom meg a válasz gombot. Vannk törvények előírások Emberjogi nyilatkozat, írott és íratlan szabályok. De miért kellene ezeket mindet betartani ha a helyzet úgy adódik? Tegyük fel látsz egy embert aki éppen egy kutyát rúgdos az utcán, betelefonálsz rendőrségre és addig ölbe tett kézzel állsz, míg odaér a járőr? Én valszeg hívás után odamennék és fejberúgnám az illetőt, és leszarom h önbíráskodásért vagy akármiért megbüntetnének, de akkoris megmentettem egy ártatlan állat életét. Én támogatom az iylen radikális eszközőket arra h olyan emberek kapják meg méltő büntetésüket ilyen formában h kitörik pár fogukat, és ne pénzbüntetést kapjon vagy letőltendőt, nemfog belőle tanulni, és adózók forintjain se melegedjen a sitten. Emberkét elverik legközelebb 2x is meggondolja h kezet emeljen egy állatra, és ebből a többi aberált is tanul, hogy hátha őt is 1x megtalálják. szvsz egy állatkínzó megérdemli azt h emberi méltóságát és jogait sárba tiporják és ezek az állatvédők csak a védtelen állatokat védik, radikális módszerekkel, nemhinném h pl a síntért egy ejnye-bejnyével meg lehetett volna győzni h legközelebb altassa el a kutyákat és ne vágja át a torkukat. Ilyen módszerekhez kell folyamodni ha már a hatóságnak se kapacitása se lehetősége se kedve nincs fellépni az ilyen aberáltak ellen. jónagy verésből többet tanul és nagyobb a visszatartó ereje mint egy párszázezres bírságnak...