• Zocsi
    #5
    jah, csak van aki nem a gigaprofitra hajt, mert kevésbé érdekelt az anyagi világ javai szerint. Tehát úgy alkot valamit, hogy nem adja el a lelkét a multiknak, ebben az esetben a hollywood-nak. Azaz keres magának egy olyan producert, aki hasonlóan gondolkozik és meg tudja győzni a dolgairól. Teszem azt nem kasszasikert akar gyártani (ami nehéz), hanem kiírja magából a dolgokat, aztán megrendezi. Sőt az esetek nagy többségében ha író-rendező felállásról beszélünk akkor ált. jobb a végtermék is. Pláne ha a rendező ért a fotózáshoz is... Továbbá említhetnénk a beugró szerepeket, amikor haver a megbízott színész. És itt nem az olcsójános megoldásra gondolok, hanem egyszerűen nem kell hogy milliók menjenek el a büdzséből színészfizura, mert az illető szenvedélyből vállalja.
    Sokan úgy gondolják, hogy az 'ollivúdi színészek is csak a nagy pénzekért nyomulnak, pedig sok esetben ez nem igaz. Van amikor nem a fizetés számít, hanem van egy kurva jó sztori, egy krvajó szerep, karakter, és kb. mindegy hogy mennyiért de eljátssza, mert Ő akarja eljátszani.

    Persze az egy más kérdés, hogy valamiből véletlenül kultusz lesz/lett és a befektetők ráébrednek a lehetőségre és megpróbálnak még több bőrt lehúzni róla. Van amikor sikerül, van amikor nem...

    Amúgy tök igazad van. A világ a pénzről szól, minden. Aki ezt képtelen elfogadni, az nem tudom hol él(t eddig)?