• winnie
    #12
    nem mondtam, hogy jó íróról van szó és max allan collins-nak több tucatnyi műve jelent meg, ilyen is, olyan is, könyv is, képregény is, így nem csak egy sztorit mesél el. a sok különálló könyv mellett készített egy sorozatot is, ez a road to perdition-sorozat.

    "ha megszerette a karaktereit akkor miért nem egyből trilógiának tervezte??"

    miért? nem trilógiának tervezte?

    "mellesleg a karakterek közül egyedül a kis Sullivan lesz benne, aki a legközömbösebb volt számomra....se egy Tom Hanks se egy Paul Newman, se Daniel Craig de még csak Jud Law sem..."

    jó, ezt ne nekem mondd. nem én csinálom a folytatást. ha ugyan lesz. (de most komolyan, hadd ne magyarázkodjak az író nevében. hogy folytatni merte.)

    nyilván nem stúdiós mozifilmnek készül, de ha érdekel, hogy milyen lett a második rész, akkor itthon is meg lehet rendelni (sőt, ugye az 1. és 2. rész között van 3 kiegészítő 96 oldalas első részes sztori), vagy valamelyik képregénytorrentről lekapod.

    "valószinüleg a másodikkal már nagyobbat kaszálna, így meg is írja, sőt még egy harmadikat is egyből.."

    évekkel ezelőtt megírta (4-5 éve, nem értem miért most lett probléma?), kiadták (dettó le lehet tölteni, el lehet olvasni, hogy milyen lett - nekem az efféle fekete-fehér sztorik nem kenyereim, annak idején 70 oldalnál bemondtam az unalmasat, nem nekem készült), ha nézed rendszeresen a diamond indexes eladási listákat, akkor láthatod, hogy még a graphic novel-ek közt sehol sem volt eladásokban a 2-3. rész, hiszen elég rétegcucc.)

    "és rajongókat szerzett az évek alatt, csak úgy mint a film ,"

    nem igazán - annyira nem nagy az átjárás a mozizók és a képergényesek között a másik irányba. sokan azt sem tudják, hogy képregényből készült, de a film után, ha meglátja a rajzokat valaki, aki nem fogékony a comics-ok iránt, az elhajítja.

    ha pontos számokat akarsz: amerikában a mozipremier havában a képregény a semmiből felkerült az eladási listák 15. helyére a ranma 1/2 20. kötete és forge 4. gyűjteményes kiadása közé, de az utána való hónapokban ismét semmi. (szép szám ez a plusz 5-6000 vásárló, de igazából nem egetverő)

    "ne akarj bemagyarázni szerintem olyanokat, amiket te sem hiszel el..."

    nem tudhatod, hogy mit hiszek vagy mit nem - mint ahogy azt sem, hogy xy írót mi motiválja. én csak annyit írtam, hogy nem tudhatod, hogy mi hajtja. én sem tudom, csak azt akartam jelezni, hogy más is lehet a válasz, mint amit te gondolsz.