• vajon kiki
    Hogy csak néhány alternatívát említsek...

zupload.com
    load.to
    filecrunch.com
    live- share.com
    uploadpower.com
    snapdrive.net
    fileul.com
    rogepost.com
    sendspace.com
    speedyshare.com
    4shared.com
    uploaded.to
    files.to
    yourfilelink.com

Ha már a centralizált (server alapú) le- (és fel-) töltésekről beszélünk...
    Kár a gőzért SEMMIT se tudnak tenni a kalóz anyagok szabad áramlása ellen, ha belepusztulnak se. Ezt vagy megértik , vagy gyomorfekélyt kapnak idegességükben. És akkor ott vannak még a decentralizált hálózatok, a torrent, e-donkey stb.. amik titkosítva küldenek mindent ha kell és letörölhetetlen.

Amúgy pedig az első hozzászólásra reagálva : ha kóddal van tömörítve egy -nagy- állomány és ha az rar , akkor az életbe nem bontja ki senki, ha nincs meg a kódja, napi kismillió feltöltött állományt pedig nemhogy 6 vagy 10 ember de akárhány se tud ellenőrizni még ha akarna se, ezt jól tudják a rapidshare munkatársai is éppúgy ahogy mi is tudjuk már

Az pedig hogy A SZERZŐ törölhet valami... hát erre megintcsak ugyanaz a válasz: egyrészt honnan tudják hogy én vagyok a szerző? másrészt én , mint szerző honnan tudom hogy mit kell törölni a napi tízmillió feltöltésből? amik ráadásul kóddal vannak tömörítve !?

Széllel szembe pipikélni sokkal egyszerűbb lenne nekik tudom ajánlani először gyakorlásképpen !