• Doktor Kotász
    "Igen tudom miről írtál. És logikusnak is tűnik, de nem reprodukálható az amit az evolúcióval állítanak. Kérdezhetnénk, hogy minek is reprodukáljuk, hiszen már itt az "eredmény". De akkor miért nem sikerült bizonyítani eddig? Mindennel amivel próbálják igazolni a sok-sok milliós év alatt kialakult evolúciót, élővilágot fordított tudomány, ha szabad így nevezni. Először elfantáziáltak, hogy hogyan is történhetett, húztak rá jó pár tömény tudmányos maszlagot, és korokra oszották, majd minden lelet kormeghatározását, úgy alakítják hogy az eredmény közelítsen az elvárásaiknak. Mellékesen, ha ennyire hiszel a kémiai tudásodban, szeretném kérni, hogy holnapra fejlessz ki nekem egy dinót. Hopp! Hogy ez hülye kérés? Csak technolügia kell hozzá nem? És kész is lesz. Olajat is állítottak már elő 30 perc alatt. Vajon meg tudod csinálni? Lehet bárgyú az ötlet, de ennél nem is bonyolultabb a kérdés. Lehet-e vagy nem lehet. És ha csak pusztán kémiai kölcsönhatások az élet, miért csak 100 körüli évet élünk? Anyagfáradás? Kétlem, hiszen a szervezetünk valamilyen szinten öngyógyító. Egyes álat fajok csak pár évet mások meg ugyancsak 100 esetleg több 100 évet élnek. Ők is élnek. És miért tovább mint mi? Hiszen mi akár még védett körülmények közé is költözhetünk, hogy semmi bajunk ne legyen, de egy állat ezt kevésbé teheti meg. Ja, hogy jöhetsz egy olyan alkotóval a DNS-ből ami ezt szabályozza. Ok, lehet van. De akor az "evolúció" a fejlődésre való tekintettel miért nem ölte ki belőlünk, vagy fejlesztette tovább? Hiszen már sok-sok éve élünk "emberként" a földön. "Akár már a majomból is kibukhatott volna" ez a korlát. Végül csak azt a kérdést tenném fel, hogy próbáltad is valaha úgy felfogni a dolgokat, hogy mi van ha neked nincs igazad, és a másik elmélet a helyes? Az igazi tudós, aki alázattal fordul a tudomány felé, nem egyoldalúan tekint rá, de nem ám. Több szempontból vizsgálódik. Sokat, írtam késő van, ki akarom pihenni magam. ;) Jó éjszakát!"

Én veled nem azért vitatkozom, mert bármiről is meszeretnélek győzni. Egyszerűen zavar, hogy terjeszted az ostobaságaid, és akinek most alakul ki a véleménye, az ne csak a tiédet ismerje meg.

Ha te kimered jelenteni, hogy az élet, az nem kémia és nem fizika, akkor igyál meg egy liter sósavat, és meglátod mit tesz veled a kémia és a fizika. Ha esetleg még nem jöttél volna rá, az univerzumban semmi sem örök.
    Amíg te élsz, a sejtjeid folyamatosan meghallnak, és újjá születnek helyette újak. Ez a folyamat egy idő után leáll. Igen, benne van a DNS-ben. Ez miért lenne az isteni teremtésre bizonyíték?