• gybfefe
    Végtelen türelmem végtermékei vagytok ez már világos. :)
    Amit te emlegetsz kedves Epekúró az pont az amin elbukott az Olbers paradoxon, vagyis hogy két végtelen között lehet reláció, csak épp nem tudjuk rendezni mert relatív. Nem várom hogy teljességgel megértsétek :) Vagyis amikor azt mondtam hogy Olbers csillagainak az energiáját képes átalakítani a köztes tér energiája ami egy nagyobb végtelen a csillagok végtelenjéhez képest, nos nem emléxem hogy akár hümmögtetek volna rá valamit. Most meg itt kakaskodtok kedveskéim? :) Tehát akkor hogy is van ez a végtelenek közti reláció? Szerintem tanuljatok meg gondolkozni, aztán próbáljatok erősebb hangot megütni :)
    Mért mondtam hogy hülyeség a megszámlálható végtelen? Mert az. Ha csöpp eszetek lenne ti is belátnátok, de hát mit is várhatnék tőletek, azon rendszer rabszolgái vagytok amiből én szeretnék kitörni. Ezért nem kéne irígykednetek. Csatlakozni még lehet, de több tisztelet uraim! :)
    A végtelen azért végtelen mert megszámlálhatatlan, ha nagyon ragaszkodtok hozzá elkezdhetitek számolni :) :) :) Nyelvtanilag hónotok alá nyúlhatok és elmondhatom csak egy igekötőn buktatok el :)
    Az oktális számrendért elnézést kérek ha, de még mindíg nem néztem utánna, nagyon régen hallottam valakitől és kész voltam elfogadni. Tőletek viszont egyszer nem hallottam, hogy bármit is beismertetek volna tévedésként vitáink során holott... :)
    bvalek1, ha tovább folytatod szerintem indexed a minusz végtelen felé tart :)
    viszont mivel epikurosznak is lágy szíve van megadom az esélyt hogy végezz pár műveletet a végtelenekkel hiszen erre törexünk, hogy logikát varázsoljunk a végtelenbe, vagy nem?