Szóval én is fenn voltam jópár public szerveren. Az autók tényleg jók, de a Volvo jóval gyorsabb, mint a többi autó. A BMW-vel nem nagyon tudok lépést tartani a Volvokkal, ráadásul mindenki azzal jön be szerverre, még gyakorolni is.
Ami a Simbin-t illeti: anno én voltam leginkább ellenük, hogy modder-teamként indultak és nagyon fennhordják az orrukat most, hogy "hivatalos" fejlesztőgárda lettek. Ezt így éreztem akkor. Most is van bennem némi ilyeténképpeni elfogultság, de kicsit másképpen látom a dolgot a jelen helyzetben. Valóban kell csinálni valami újat, de ezt csak radikálisan új alapokon lehet. Az ISi-féle GMOTOR 2.0-ából nem lehet többet kihozni már. Viszont ez sem kevésGondoljunk bele:
Race07, GTR EVO, STCC és ezeken belül mennyi autó, pálya és kategória, még a GTR2 is benne van konvertként, igaz ezt külsős modder készítette. Olyan ez, mintha méltó elbúcsúztatása lenne az ISI engine-nek. Szerintem ezzel a mennyiséggel még bőven ki lehet hűzni egy ideig, hacxsak azt veszem alapul, hogy a GPL és a NR2003 mennyi ideig húzta és még most is...