• remark #171
    "remark Te már tudsz valamit"

    Ugy erted hogy a minden bizonyitek nelkuli, vagy elhiszem vagy nem, pusztan a meggyozodesedet tukrozo allitasodra valaszoltam egy minden bizonyitek nelkuli vagy elhiszed vagy nem, pusztan a meggyozodesemet tukrozo allitassal? ;-)

    "Az üzlet háború, de azért nem kell összeesküvés elméleteket gyártani."

    Hagyjuk mar az osszeeskuves elmeletekre valo hivatkozasokat! Nagyon divatossa valt igy 9/11 utan erre hivatkozni... Konkretumokat please!

    "Stratégia - az életben maradás kulcsa.
    Kik az én elleségeim, kik a barátaim ... stb.
    Hol támadhatnak meg? Mik a gyenge pontjaim? ..."

    Ez az uzleti elet. Ahol a beteges, paranoid, onzo, esetleg buta megvezetett emberek szamitanak sikeresnek.
    Es ez nem egyenlo az elettel. A valo vilagban mas tulajdonsagok kellenek ahhoz hogy egy faj sikeresse valjon. Ha megnezed hogy milyen biologiai adottsagok azok amelyek megkulonboztetik az embert az allatoktol, akkor nagyon sok olyan tulajdonsagot fogsz talalni amik embereket alkalmatlanna tesznek az uzleti eletben valo sikerek eleresere, de az emberi faj eddigi sikeres szereplesehez itt a Foldon elengedhetetlenek voltak. Ki tesz ugy mintha ezen tulajdonsagok nem is leteznenek? Ki gondolja azt hogy ezen tulajdonsagokat ki kell olni az emberekbol, mert azok egyszeruen lehetetlenne teszik a profitmaximalizalast? Nem az atlagember...
    De ez a tema itt szerintem nagyon off.