• qdot
    #168
    "Ha frankó, miért nem árulják?"

    Azért nem árulják, mert hamis. Mert azt hamisítják, ami értékes (lenne, ha működne). Az a céljuk, hogy a tudatlan és hiszékeny embereken pénzt keressenek.
    A hamisítók csak azt hamisítanak, ami értékes és amit el lehet hitetni a "vásárló" közönséggel, hogy igazi.


    "Minden olyan megoldas, ami ezen folyamatokanak (azaz uzleti folyamatoknak) keresztbe tesz, terhes a jelenlegi rendszer haszonelvezoi számára, ezert ezen megoldasokat eszukbe sem jut felkarolni. (Es akkor meg visszafogottan fogalmaztam.)"

    Így sose lenne fejlődés, mert mindig valakinek "keresztbe" tennének.
    Mindig lesznek olyan üzlet emberek, akiknek az érdekükbe fog állni, hogy egy új megoldásba befektessenek és természetesen olyanok is akiknek nem.
    A feltalálók sokszor olyan embereket, cégeket keresnek fel akiknek pont hogy nem áll az érdekükben a változás (multi), mert ők jól el vannak a nyereségükkel.


    "Azaz az otelet maga is nonszensz, hogy az uzleti vilag majd tamogatolag fog ramozdulni a "szabad energia" otletere. "

    Az üzleti világ k*rvára vevőképes a VALÓBAN működő megoldásra. Egyébként próbáltad már? Vigyázz mert nem tudnád levakarni a befektetőket.

    Más: az üzletivilágot nem lehet becsapni.

    Sok olyan feltaláló, kísérletező van, aki nem tudja alátámasztani elképzelését ilyen-olyan okból kifolyólag. A kudarcnak sok oka van, de a lényeg ha valaki ezzel takarózik, akkor gyakorlatilag a szélhámos - megtévesztők fő érveit használja és őket támogatja.