Prince of Persia: Prodigy
-
igen gyerekek szidjátok egymást és azt a játékot ami még ki sem jött... ezazz.. nem csalódtam bennetek.....
---
alapdolgok, kurvára nem foglalkoztatok azzal hogy a T2T-ből a DarkPrince Dagger Chain-je totálisan a God of Warból lett kiszedve... hmmm nembaj vissza térve a T2T-hez a speed kill system is asszem egy másik játékból lett kiszedve... hmm melyik is?, jah igen god of war....
gyerekek ne legyetek ekkora barmok ez az ipar pont erről szól... ha kijön egy játék amiben van valami új feeling az elkövetkezendő 1-2 évben abban a stílusban szinte mindegyik játékban benne lessz az az elem....
---
Prince23 te láttál már imót??? he bazzeg???
ha nem itt van egy:
ezért hívják őket szánalmas előre fésülteknek!!!!!!!!!!!!!!!!
mert én ebbe egy másodpercnyi előre fésülést nem látok, lehet hogy hasonlít egy lepukkant ninjára, akinek elszakadt a ruhája a sivatagban de nem emo-s....egyáltalán nem....
---
Arma: szerinted ez nekem mekkora megkönnyebbülés hogy nem írjaki hogy
retry
options
quit
és utána nem kell várnom félórát míg újra betöltse és újra játszhassak
bazdmeg játszani ültem le nem azért hogy egy hibám miatt megkérdezzék hogy bazzee télleg megakarod próbálni újra? nem bazmeg letörlöm a gépről mert le estem....
---
és igen lehet hogy furi hogy ide oda cikázol azok között a narancs sárga szarok közül de ez van...
mást nem vettetek észre az egészből csak ezt??? bazmeg ott volt a gameplay video miragadt megbennem a legjobban??
az bazzeg hogy meglehet azt csinálni ebben a részben amire a sot óta végyakozom, hogy melyiket?? azta amikor a saját apját meg kell ölnie és a függőleges falon lefut, és itt meg lehet csinálni....
és a képivilága és a feelingje is tetszik mert a Darkból ahogy Elika átvált mindent buja kivirágzódásba korrekt képivilágot muta... és most nem azt mondom hogy nem lehet róla vélaményetek, de legalább várjátok meg amíg kijön próbáljátok ki és aztán húzzátok le...
szánalmasak vagytok... még kint sincs de már lehúzás megy