• Su0my
    #19
    az ilyen emberkééket, mitn ez a tojásdobáló kéne élete végéig közmunkára / ebédszünetet, alvást, munkát megszakító időben kínzásra ítélni. mondjuk én szívesen agyonlőném az utcán, csak az a baj, abban nem szenvedne sokáig :((

    (amúgy nem tudom, hogy ez mennyire volt saját ötlet, de itt ne menjünk bele a politikába)

    mindenesetre azt elérte vele, hogy még nevetségesebb legyen az országunkról kialakított kép és az egyébként Magyarországgal eléggé nagyvonalúan bánó Microsoftot is elidegenítse hazánktól. és a legszomorúbb, hogy már nemcsak az átlag sutyerák magyar ilyen (félreértés ne essék, nem skatulya, sőt ismerek olyan emberkét, akinek 8 általánosa van, de kevés bölcsebb emberrel találkoztam), hanem egy egyetemre járó diák is... és mi akarunk bármit is?:) Kéne egy kicsit használni azt a sok szürke valamit odabenn, nem csak azért van agyunk, nehogy összessen a hajunk alatt a fejünk..

    komolyan mondom, a legvégsőbb szintig szégyellem magam emiatt az ember miatt. kár, hogy ő is magyar és én is annak kell, hogy mondjam magam. és elnézést kérek Steve Ballmertől.

    Tinman @10 :

    gell13 @16 : munkát adnak emberkéknek és hidd el, sokat költenek nálunk. a termékeket nyilván külföldön is értékesítik. amiért magyarországon az ilyen üzletek mégis minuszba jönnek ki, az szadesz bácsinak köszönhető.