• szedRick
    #131
    Egyébként én is láttam furcsa jelenségeket az égen meg a szüleim is, biztos aki nagyon tudományos tudna rá magyarázatot de ez sikamlós terület.
    A másik élményem nekem is este volt az ágyam mellett, éreztem valamit hogy ott van valaki vagy valami. Félálomban voltam de nehéz megfogalmazni azt hogy szinte csukva volt a szemem mégis láttam és éreztem valamiféle jelenlétet, de szellem is lehetett.
    És ugyan mi a valóság? Azt mondják hogy a gyerekek közelebb vannak a megfoghatatlan világhoz mint a felnőttek és ahogy idősödnek ők is folyamatosan elvesztik ezt a képességet, mert elhanyagolják és inkább megy az XBOX :).
    És erre a "tudomány" azt mondja ami olyan szinten van amilyenen hogy az agya rosszul szabályoz dolgokat. Hát persze hogy azt mondja mivel nincs meg a megfelelő technológia és agyi kihasználtsága az embernek hogy ezt megértse, de attól még létezhet és sok minden lehet.
    Mi a valóság? Ez valóság? Ki vagyok én? Mi célom itt? Majd 400-500 év múlva a XXI. század is csak egy korszak lesz, emberi ideológiákkal , szemléletmóddal, és kérdésfeltétellel hogy hogyan akarta megismerni az ismeretlent.

    ""éljétek az életetek, a mai nap bajait oldjátok meg, a holnap majd aggódik magáért"
    -ez valóban bibliai idézet és örülök hogy valaki ezt észrevette :):):)
    remélem ha valaki nem is ismeri behatóan (én sem) legalább ezeket a kis szösszeneteket alkalmazza hogy nyugodtabb, harmónikusabb élete legyen