Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
  • wakizasi
    Hali!
    Nos erről tettem említést az előzőkben.
    De akkor most elmondom.
    ugye, kb 40-45 perces egy rész.
    Ennek a forgatási ideje nagyjából 4-5 nap lehet, tehát biztos van egy hely ahol alszanak is.
    van 1 forgatóköny, és van egy helyszín terv is ( script).
    A forgató könyvet összerakják a forgatandó jelenetekkel képek szerint és egyeztetik a helyszinekkel, aminek van egy utiterve a stáb, az útvonal, a megközelithetőség ,és a mindenféle szempontok szerint.
    Magvannak hogy hol forgatják a nappalokat, és ugye van benne álltalában két éjszaka is.
    Ezeket összevetve kezdik el az egészet.
    Namost csakhogy érezd a dolgot, még az is előfordulhat, hogy pont a legelső napon veszik föl azt a jelenetet amikor a forgató könyv szerint megérkezik az útja végéhez.

A mutatott filmedhez csak annyit hogy bármely filmben, és ha egyszer mázlid lesz akkor valamelyik magyarban is felfedezed, hogy mondjuk egy épület homlokzatát látva ahol bemegy a szinész a kapun, egy tök más belsőt látsz és azért mert ismered véletlenül a környéket. (külön tetszett nekik a külső és a belső hely, tehát összehozták)
    Itt is megtaláltál ezt a hasadékot és bele illett abba a szituba amit az a rész megkívánt.

ezeket hívják kulisszatitkoknak.

Higyj benne hogy ez a fickó tényleg meg tudná csinálni hogy egy ilyen szituban hazamegy.

Értékeld azt, hogy a tűz, nem egy butén palackból lánygol, hogy amit iszik és eszik, az nem kellékesek álltal készitett valami, hogy a jeges víz amibe beleugrik, az nem egy műterembenkészült langyos víz, cukorjéggel a tetején, és még sorolhatnám.

Én tényleg nem vagyok elfogult, de eddig minden úgymond túlélő műsor csak iprai tanuló ennek a szintjéhez képest.

HÁT ÍGY NÉZZÜK EZT A FILMET!!