• galocza
    azt, hogy egy elég sikeres játéknak 5(!) év után folytatást adnak ki, nem nevezném rókabőrnek.
    eszembe jutott valami ilyesmi a kiegekkel kapcsolatban, de tekintve az újdonságokat még azok sem igazán azok.
    winter assault: egy új banda, érdekes, négyszeres újrajátszhatóságot biztosító (ám rövid) szingli játékmenet, új egységek.
    dark crusade: 2 új faj, területfoglalós, egyszerű stratégiai keret á la defender of the crown, új egységek. sajna nuku sztori. több újdonság, mint a wa-ban, mégis nekem ez volt inkább rókabőrszagú.
    soulstrorm: 2 új faj, "légi" egységek, uaz a dotc-stratégia csak épp égitestekre szétosztva. nekem a legrókabőrösebb.
    a 2 utolsónál legalább megpróbálkozhattak volna vmi újrajátshatóság-növelővel, pl véletlenszerű a kezdőbázis. tényleg, nem akar vki ilyen modot készíteni nekem? 8)
    mivel én nem vagyok nagy rts-es, a dow-sorozat is elsődorban a wh40k világa miatt fogott meg, engem a szingli rész érdekel igazán és az csak az eredeti játékban tisztességes, a wa-ban tűrhető, az utolsó kettőben vicc. bár into the breachen gépi ellenfelek ellen több tucat skirmisht vívtam relaxációként 8).