• arrakistor
    #79
    összefoglalom tehát mégegyszer az univerzum-elméletemet , hogy áttekinthetőbb legyen a világ okostojásainak számára is:

    a végtelen tér(idő)nek nincsen legkisebb, vagy legnagyobb mértékegysége , vagy legkisebb szent-és-oszthatatlan része, ezért a benne lévő anyag nem lehet véges, mert az végtelenül kicsi részekre még tovább osztható a végtelenségig. ezenkívül pedig ha kellő távolságot tettél meg az látszólag üres térben akkor előbb-utóbb ismét anyaggal fogsz benne találkozni. lehet hogy látszólag most csak egy nagy bummnyira látunk el, de sok-sok nagybummnyival odébb egy másik nagy bummot találunk amiben talán ugyanaz, vagy majdnem ugyanaz játszódik le éppen most is.

    ha kellően kis részre osztottuk a a téridő részecskéit akkor újfent arra fogunk rájönni, hogy a mikrovilágban is ugyanolyan nagy bummok vannak csak éppen relatíve elképzelhetetlenül gyorsabban játszódik le a cselekménysorozatuk. pl.: egy antianyagrészecske, vagy egy szupernóva robbanás is mind mind nagy bummok, csak éppen az egyik kisebb a másik nagyobb bumm. a végtelen térben minden relatív, nincsenek abszolút méretek és idők amihez viszonyítani lehetne ..

    a méret és az idő szoros összefüggésben vannak , a kissebb térben az idő gyorsabban zajlik. de egy fekete lyukban a téridő megfordul és a méretek és az idő átmegy inverzbe. (gyorsítóban létrehozott antianyag részecske, tehát egy mikroméretű fekete lyukban lezajlódó univerzum)

    ahol kellő mennyiségű anyag koncentrálódik a téridő egyik szegletére ott egy bumm furmájában megfordul (kifordul) a téridő

    az idő , tehát egy kétirányban haladó további dimenziója a téridőnek, amely teljesértékű és a másik hárommal egyenrangú kiterjedése a téridőnek, amelyet a téridő ezen részéből úgy érzékelünk mintha az csak egy irányban haladna , az ún. jövőbe., azonban a téridő ezen tengelyén is , mint az Euklidész koordinátarendszer többi tengelyén is két irányban lehet haladni.

    a téridő résztvevőinek azonban teljesen közönbös, hogy a cselekménysorozatok (tkp. az idő) melyik irányban zajlanak le, mert az észrevehetetlen a számukra.