• willcox
    #122
    Leírná valamelyik (magát nagyon okosnak képzelő) emberke a babgulyás elkészítésének a folyamatát kvantumfizikai egyenletekkel? Ha akarja, akkor a relativitáselméletet is becsempészheti. Ha nem megy, akkor meríthet erőt az ősrobbanásból, fekete lyukakból, sötét energiából és sötét anyagból is. Jöhetnek nanocsövek is. Sugárhajtómű laboratóriumban exobolygókat kutató emberek előnyben :)
    Hogy ezt miért kérem? Azért, mert most itt a nagy lehetőség arra, hogy a hadoválók bizonyítsanak. Jöhetnek természetesen angol nyelvű idézetek is. Egy babgulyást bármelyik háziasszony röhögve elkészít mindenféle komolyabb "modern" fizikai tudás nélkül is. De akik bizonygatják a "modern" fizika létjogosultságát, és a legapróbb részletekről is felsőbbrendű tudást képzelnek be maguknak, azoknak most itt a bizonyítás lehetősége. Tehát kérném az egyenleteket, és hogy mindenki értse, megfelelő kommentekkel lássa el az illető.
    Ha ez mégsem sikerülne, addig viszont kérném a nagy arcúakat, hogy ne beszéljenek olyasmiről tényként, amik csak feltételezések szintjén vannak.