• roliika
    #19
    Jövök 4 vad elmélettel. 1 téridő torzulás, 2 mikro féregjáratok, 3 holo tér, 4 szimplán nem ismerjük a gravitációt.

    1: A tér bárhol is járunk nem homogén. Torzulások vannak mindenhol ahogy Epi mondta csomókban. Ezért tévednek a karórák is havonta (nem csak a hőingás miatt amit az elektronika elszenved), ezért kell a műholdak atomóráit is szinkronizálni egymással.

    2: Mikro féregjáratok vannak mindenhol, adott esetben maga a test hozza létre és ez okozza a torzulást...egyes részei időben és térben elöbbre haladnak, de ez kihat az egészre.

    3: Egy számítógépben futunk mint valóság szimuláció, ami nekünk 1millió év az a futató környezetnek 1-2s, ám a tizedes törtek (lebegőpontos számok) határok közé vannak szorítva az óriási számoló kapacitás miatt, és ebből adódnak pontatlanságok amit mi is érzékelünk de nem tudunk megmagyarázni.(Ezt a gépben futunk dolgot a Matrix c. film elött is már sok fizikus is vallotta, hiszen tudjuk 1960 óta kb, hogy számítógéppel a valós világ vagy bármi modellezhető, kizárólag a számoló kapacitás és tárhely okozhat problémákat. ) UI.: Ha sikerül megalkotni az első kvantum számítógépet, és ebből többet fürtökbe rendezni, csak idő kérdése hogy mikor alkotjuk meg saját magunk számára a reális virtuális világot...talán már ezt réges rég meg is tettük...

    4: Ezt durván 200 éve senki sem kérdőjelezi meg mert a Földön jól mérhető, a hibákat a mérőeszközök hibájának tudták be. Ha 1 ezrelékes eltérés volt 50 éve senki sem foglalkozott vele. Viszont 40 000 Km/h-s sebességgel száguldó 300kg-os test esetében már jelenthet valamit.