1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Zenty
    A finnugor topicban ismét keverik a k@kit "egyesek".

Tdantes régen írt, de most újra "bemutakozott". Feltehetőleg az index fórumon képzeli magát ahol mindent megtehet.... például a származás alapon provokáció.
    Elöször is: "Ti rohadt nagy önérzetű magyarok"
    a provokáló írássával lényegében elvitte a fórumot fika offtopicba. És megjegyzeném, hogy ha nem is közvetlen nekem szólt az de a magyar származásom miatt sért az írása. Ezért kérném leállitani mert ez nem faji topic.
    provokáló komment
    Az még ráadás, hogy a topic végén mindenkit hazugnak nevez ismét hangulatot keltve a fórumon.

Van még uwu mester is:
    "Mennyél inenn anyádba!" düh kitörés
    + egy zsidóbérencezés:
    düh kitörés kettő
    itt pedig egy öszinte önbeismerés:
    "Tök jó érzés ennyi buta ember közt osztani az észt, meg flémelni, meg anyázni." Szerintem ez mindent elmond...
    düh kitörés három

és még megjegyezném, hogy szerintem már kezd unalmas lenni, hogy mindig ez a pár ember kezdi el a provokációkat a fórumon.

köszönöm.