• gabo91
    Az a legjobb ebbe az országban hogy mindenhol mindenbe belekötnek, ami meg lényeges lenne arra szarnak rá.

Suliban is már nemtudják mibe kössenek bele.
    A legdurvább mikor a ..... odajön, hogy ti csak melegedni jártok ide stb.
    hát elmegy a halál...........-ba 8-12C-fokban nem tudom hogy lehet melegedni, maximum betegedni lehet a suliban...
    nem vitszelek tényleg hideg van nincs fütés.

Egy kis érdekesség hogy mi folyik ott.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Pár vée megcsinálták a tetőteret (ott van a mi termünk is)
    Elég nagy terem Kettő darab lapradiátor van benne, 80*80 cm-esek. A terem belmagassága középen eléri a 6métert is. Szoval nagy teret kellene füteni. Viszont a két kis radiátor nem lenne elég, ezért inkább nem is probálják füteni. De ez már a 3. emelet nem fog felsétálni a viz, igy kellene szivattyu... hát igen valahogy nem lett, bent volt a tervekbe de aztán ...
    tetőablakok sajnos nem szigetelnek csak utánzatok.

Mondtuk már hogy veszünt Tescoban 3-4 hősugárzod egyenként 2500huf-ért aztán azokkal fogunk fűteni, aztmondták hogy meg ne probáljuk mert felgyullad az iskola, mivel gipszkarton van ott.
    Ja én inkább csöndbe maradtam volna, ugyanis intézményekben kötelező a tűzálló gipszkarton, hagyományost nem használhatnak...
    persze az picit drágább mint a hagyományos...

fütés pedig direkt van igy kikombinálva minden mindennel összefögg mert ugye ablakokbol eltették a pénzt, és hogy ne bukjanak le ezét nincs szivattyu ezért kevés a radiátor, ezért nem is probálkoznak a fűtéssel...
    szoval pár millát valaki eltett zsebre, meg még most is a fütéspénzt valahova máshova teszik...

:) ez igy van, madass is tudja tanusitani.