• NEXUS6
    #18
    Amúgy van itt már pandémia: tüdőgyulladásban, TBC-ben, léguti fertőzésekben a világon évente meghalnak vagy 6 millióan, aztán az AIDS is feljövőben van kb 4 millió, malária 1-2 millió, stb. De ezek nálunk nem annyira gyakoriak, bár ezek azért nagyban lealázzák azokat az országokat, ahol meg igen. Nálunk a korházi fertőzés a divat, de erről nem szoktunk sokat beszélni ugye.

    Aztán azt se felejtsük el, hogy hála a globalizációnak szezononként 1-2 influenza törzs keresztül megy a teljes lakosságon, szal mire jönne egy magas latalitású változat, már mindenki nagyjából védve van ellene.
    A pandémiához viszont a megfelelő víruson kívül még 2 dolog kell:
    - legyengült szervezetű emberek tömegei
    - szétvert, impotens közegészségügy
    A világháború után azért mindkettő másik feltétel is adott volt. Ha ez a pandémiával való riasztás, azt jelenti, hogy Pártunk és Kormányunk ezeket is biztosítani fogja, akkor asszem én is elkezdek félni.

    Amúgy a új virusok ellen van egy dolog ami bizonyítottan védelmet nyújt (új vírus ellen pl. nincs védőoltás, merthogy új! érted?!), és ez a C vitamin!!!
    De nem a Hitler orvosai által a Moszkva alá vonuló csapatok ellátására megállapított napi minimális 60mg, hanem olyan 1-2 g, vagy több!!!