Komolytalan#94
"a WoW igenis farmolós játék"
Ha most csak az anyagi részét nézzük, akkor go e-bay or AH. Ha az ember nekiáll mobokat ölni, és 10 silverenként akar 5000g-t összeszedni, az tényleg 50ezer mob volna. De ki az a hülye aki így csinálja? Nekem classic wowban 2 kari 60-as epic mountját, meg kiegészítőben ugyanazon karakterek 70 epic mountját egy L20 (kieg után később L35) alt szedte össze AHból.
A repu farm az kiegészítőben már kb annyi, hogy lemész adott instákba, míg ki nem esik a nagyja azoknak a cuccoknak, amiket szeretnél, közben összejön a repu. Jó, van pár fraction, aminél nem ad egy insta se reput (pl Scryer, Aldor), de ott meg 70-en összeáll egy AoE meg egy healer class, én pl az asszonnyal 2x2 óra alatt szedtem össze Aldor revered->exalted reputációt. Vagy bemegyek AHba, és fizetek érte kb 2000g-t, ha van sok gold, és nincs kedvem még 4 órát se farmolni. Ez a 4 óra kb fél évi farmolás adag nálam. A classicban voltak orbitális sz.pások reputáció gyűjtés terén (nem is gyűjtöttem őket, inkább altoztam), de a kiegészítőben szinte minden fontosabb repu összejön szinte magától.
WoWban jelenleg a legkomolyabb farm pont a pvp, annak is a bg leach része, hogy az alap gear meglegyen a játék komolyabb pvp részéhez.