• Sanyix
    Te miről beszélsz? Wowban csak egy területen lehetett pvpzni? Ezt nehezen hiszem. L2-ben akárhol, kivéve a városok. Outdoor pvp területek? LOL ott külön pvp területek vannak? Hát így meg is értem miért farmolós játék a wow, ilyen idióta rendszerrel nincs is értelme a pvpnek(mert ahogy így olvasom csak e-penis növelő cél nélküli pvp-k vannak... Wowban hülyék pvpznek, vagy csak mindenki 5k hp-re 5-öt üt? Mert úgy tudom elképzelni hogy pvpben kevésbé kell figyelni mint pve-ben. L2-ben lehet 2 lövés(ha az ellenfélnek szerencséje van 1 is) is egy ember ha a csapat többi része egy pillanatra nem figyel, sőt akár a látszólag elveszett pvp-t is meg lehet fordítani, ügyesen.
    És tényleg nincs pénz a játékra, tényleg pvpzni szeretek, mint mondtam intelligens ellenfelek ellen jobb a játék, mint pár script és egyszerű ai ellen, ahol csak az a nehézség ha 20 mob rádcigánykodik. Mellesleg nem is fizetnék elő hivatalos szerverre, mivel az 1x raten olyan rohadt sokat kell az agyatlan mobokat ölni, idióta questeket csinálni, hogy azt nem is bírnám, mert nem vagyok kocka.

Mellesleg ugyan az a pvp rendszer van l2-ben 2003 óta, csak kisebb finomítgatások vannak, úgyhogy ennyire új az az akkora "vívmány" amit te a wowba 2 éve meguntál.