Ghoosty#102
Hát a fallout 1-2-t végigjátszottam nem 1x, nagyon hangulatos volt meg hiányzott, hogy nem folytatták, de az ottani questek is ilyen egyszerűek voltak. Csak ott többet kellett keresgélni, néha a beszélgetésekből derült ki a megoldás, de ott is inkább az öld meg, szerezd meg, vidd el szintüek. Mondjuk abban mindenképp jobbak, hogy 1 feladatot több féle képpen is meg lehetett csinálni és szerintem ez adta a plusszt a küldetésekhez, ami miatt én is úgy érzem, hogy jobb volt.
Az Elder Scroll sorozat kimaradtt az életemből, mert nagyon nem tetszett a fejlődési rendszere. Játszottam vele 1-2 napot, de nem tudtam kibékülni azzal, hogy ha nem használok bizonyos skilleket, akkor azé életbe nem lesz elég magasak a képességeim. Csak azért kellett sokmilliószor elnyomni egy varázslatot, hogy az is fejlődjön és bónuszt kapjak az inteligenciámra.
Kicsit túlzásba estem az egyszerűsítésnél, de arra akartam rávilágítani, hogy egyszerű dolog is lehet izgalmas.
Komolytalan
Köszönöm a tanácsot. Szerencsére jól meg az angol, így nem lesz gondom a szocializálódással, de úgy választottam szervert, hogy megnéztem hol van több magyar guid és oda mentem.(PVP asszem pont a Ragnaros, de nem vagyok otthon így nem tudom megnézni:))