Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
BlazeH #71513 Egyébként van egy olyan gyanúm hogy a class balance kedvenc fejlesztőinknél kimerült abban hogy fogtak egy fejlesztői ptr-t, és az összes itemet perfekt rollokkal, aztán szépen fogták a skilleket és megnézték hogy perfekt itemekkel hogy mennek T6-on és ha jó volt akkor kész a balance. Aztán hogy az odáig vezető út melyik skillel mekkora szívás az már a bétázók véleményére lett bízva.
Ha ezt így elfogadjuk akkor viszont simán elképzelhetőnek tartom hogy minden skillhez van egy használható item kiosztás amivel igeni jó lehet. Az én cuccaim nagyon messze vannak a perfekttől és ha azok lennének akkor a buildemnek tök sima lenne a T6. De hiszem hogy arcane torrenthez, meteorhoz sőt ray of frosthoz is van T6 képes item kiosztás.
És itt jön be az amire ki akarok lyukadni. Az archonhoz szerzel négy vyr darabot minél több cdr-t és kész is, sokan ezt választják és hangoztatják hogy ez az egyetlen járható út. De szerintem még sok járatlan út van ami használható buildekhez vezet, ne vessük már el őket csuklóból :)