• Laza
    Nem kell aggódni, engem sem köt le, 2-3 hét után már elkezdtem a héten mással játszani, nagyon be se léptem ... és mikor megjelent a sima D3 akkor is pár hónapig nyomtam, talán utoljára augusztusban léptem be, aztán megjelent a Dark Souls PC-re :) és onnantól nagyjából a kieg előtt egy hónappal kezdtem el megint játszani ... és így is összesen van benne kb 300 órám (lehet kevesebb) ... de én nem akarok ennél többet játszani ezzel, mert miért ismételgetném a végtelenségekig ugyanazt egy játékban ... már a WoW-ban is a hátamon állt a szőr az egész estés ugyanazt ismételgető raidelésektől :)
    A Borderlands 2-ben legalább a baromi sok DLC-vel van annyi tartalom, hogy 150-200 órát el lehet lenni úgy, hogy nagyjából nem kell tartalmat ismételned ... 150-et biztos. Na, az az Én játékom, csak ott ugye mindenért külön kellett fizetni, nem kétszer ... mondjuk így se került 20eFt-omba, mint a WoW ... de ott pl nincs alatta szerverpark meg semmi, matchmaking van saját hostolással, aztán helló.
    Egy szó mint száz, nekem a pénzemért kapott első 50-60 óra magával ragadó volt a D3-ból ... onnantól meg már értékén felül időzöm benne.

Szerintem inkább az van, hogy a régi nagy évekig játszó D2-esek túl nagy elvárást támasztottak a D3-al szemben .... de halló, azok elenyésző részét képezik a 12millának :)

A legendary droppal kapcsolatosan meg igen, ezek tényleg nem legendásak ... na de gondolj már bele, hogy lehetne ezt kordában tartani? Ha minden legendás lenne, akkor két hét alatt csúcson van a játék és vége, ha meg ritkán esik, az lesz mint az alapban, az egyszeri játékosok nem látnak belőle, a nonliferek meg megint tele lesznek ... meg lehet nézni már most azokat a nonlifereket akik a megjelenés óta nyomják, olyan cuccokban szaladgálnak olyan mennyiségű dmg-el, amit hónapok alatt se tudnék kifacsarni, előbb kötném fel magam az unalomtól :)