Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Az inventory mintha még nem lenne 100%-ig végleges, legalábbis a kis ikonok biztos fognak változni, az hogy mennyi cuccot tudsz magaddal vinni, azt meg így látatlanban (amíg a játék nincs kint) szintén teljesen felesleges megvitatni.
"Akkor hozd má föl az NFS-t meg a C&C-t is példának..."
Te ugyanúgy kategóriától eltérő játékot hozol fel példának, de az nem gond. Okay.
Bneten sajnos nem lehet 1.00-val játszani? De hisz #3478-ban pont azt írod, hogy nem akarsz csapatban játszani, az 1.00 bnet meg nem tartalmazott semmi olyan pluszt, ami az sp-ben nincs benne. Akkor mi is a gond?
"Mert olyan faszán megírták a játékot hogy nem is lehetett máshogy életképeset alkotni..."
Nekem ebből az jön le, hogy neked már szimplán magával a legalapabb Diablo 2-vel is problémád van...
"Némi módosítás = hogy kellett volna ezt csinálni már a dio2-ben is. Gyakorlatilag megcsinálták 2 már éve a dio3-at, amire a blizzard még most se képes."
De ha már a 2 sem tetszett igazából, akkor miért várod a 3-t?
Nekem nem jött be speciel a TQ (mert bármennyire is vonz a görög, egyitomi, keleti mitológia, nekem nem jön be az, hogy papucsban csoszogok, ami ugyan illik hozzá) mégsem fárasztom ott az embereket a képi világgal kapcsolatos kínjaimmal. Nem lehetne ezt a TQ fanoktól is elvárni, akiknek nem tetszik a Dio 2-3?
"LOÁL! Te ott se voltál a b.neten, mikor én már rég meguntam."
Hmm. Az előbb még azt írtad, hogy 5 évet toltál a bneten mikor meguntad, de itt most azt írod, hogy már az 1.09 előtt meguntad (mert amiket írtam, azok 1.09-ben dívtak - az meg nincs 5 év a kiadástól számítva (1.09d 2002-s dátummal jött, míg a synergis 1.10 2004-ben (még ez sincs 5 év a LOD megjelenésétől)). Szóval most akkor mikor is untad meg a játékot, amikor még ott sem voltam a bneten?
"Csak te vered itt a nyálad, mert én ilyet nem mondtam. "
Remélem azért figyelted a mondatot. Nem azt írtam, hogy te, hanem hozzád hasonlóak. Kicsit visszaolvasnál a topicban (amit persze nem fogsz - vagy mostmár csakazért is) és látnád miről magyarázok a TQ fanokat illetően.
"Dio1 béta óta játszom a sorozattal, majd pont egy noob fog kioktatni..."
Taníts minket mester! Mutasd nekünk - eltévedt bárányoknak - az igaz ösvényt!
"Nem mintha dupe nélkül a régiek felét is lett volna esélyed megtalálni... De azért kellett még pár elérhetetlen szar..."
Hogy dupe nélkül te szart sem találtál, az ne a játék hibája legyen már.
De a lényeg, hogy ebbe is bele tudtál kötni.
Cserébe más meg semmit se ér ami addig jó volt.
Csak egy példával éltem. Sztm a Conc barb is jobb lett, a fb + fo sorc, de mások biztos tudnának még mondani ezt-azt csak minek...
"Ez se jött be, mindegyikből volt lvl80+, LOD-ban lvl99 karim."
Waoh! És kinek nem volt?
Mellesleg ahhoz képest, hogy nem tetszik a játék elég jól elvoltál vele. Pfff. Mi lenne, ha még tetszene is...