• Rettenthető
    Megvallom őszintén, tisztán látszik, hogy egy teljesen meddő vitát folytatunk, aminek értelme nem sok van, de mindegy.

"Az is elég vicc volt, de erre nem az a megoldás hogy mégviccesebbé tesszük."

Ez egy szép gondolat, de akkor ennyi erővel mindig minden játékba bele lehetne valahol kötni, hogy abban valami mekkora baromság. És teljesen mindegy milyen játékkal jössz.
    Az biztos jobb lenne, ha dagger-enként kellene visszamenni a városba, mert több nem férne az inv.-be és egy kezdő kis kari nem is bírhat el többet, de a dagger árából nem telne ki a tp papír, és akkor meg az lenne a kínod...

"Nemtom minek jössz állandóan a BG-vel, majd ha ez BG topik lesz, akkor megtárgyaljuk a BG rendszerét is."

Én meg nem tudom te minek jössz állandóan FPS-ekkel, hogy abban mit, meg hogy megoldottak. Majd ha FPS topic, meg TQ topic lesz, akkor megtárgyaljuk, miért jövök mindig azzal.

"Sztem meg nem, mert mégjobban egysíkúsít, ahelyett hogy a változatosságot növelné. Így is alig használtak 2-3 skillt az emberek, most max 1-et. Amire meg a fél pálya immunis"

Igazából 1.11-s patch-t akartam írni, nem szimplán a synergie-t, de sztm még ha nem is 100%-osan tökéletes, sztm akkor is logikusabb, ha pl. a sorcnál a tűzre rágyúrok, és már iszonyat jól tudom dobálni a tűzlabdát, akkor, ami ilyesmi alapú, annak szintén erősödni illene.
    Az lehet, hogy ha te a régi tűzfalas baromságot erőteted, akkor annak tükrében ez a megoldás szar. De mondtam már, ott a pazar lehetőség, játssz az 1.00-val.
    Mellesleg régen éppen ugyanígy egysíkúak voltak a karakterek, ott is kikísérleteztek az emberek sok idő alatt vmit és mindenből ugyanolyan karaktereket csináltak. Csak neked most van egy lvl 97 Guided arrow-s amád/firewall-s sorcod (tököm se tudja mid), ami nem ér szart sem csak könnyebb vergődni, mint újrakezdeni (mert valójában annyira nem szereted a játékot)

"Ha nem tudnak újat kitalálni, inkább másolják le azt. (TQ)"

Hát persze. Másolják le azt! Az egész TQ lényegében egy copy + paste, némi módosítással. Csak egy wp-nek lett olyasmi alakja a Diablo 3-ban, mint a TQ-ban máris a hozzád hasonlók itt arcoskodtak, hogy a TQ-ból van nyúlva. Jah, hogy maga a wp is diablo alapú és azt meg a TQ lopta? Sebaj, az nem számít.
    Ha ennyire tetszik a TQ, akkor játszatok azzal, mit foglalkoztok ezzel a játékkal? Verjétek ott magatokat, hogy mikor jön már a 2-3 része és ennyi.

Pl?

Az új patch-eknek köszönhetően van egy valag új cucc, új (egyedül) valóban kihívást jelentő ellenfelek és ugye a synergie.
    Hogy abban mi lett jobb?
    Pl. a Necro csontvázai és agyag gólemje is érnek valamit hellen...
    Már látom előre, te utálod a necro-t.